Webmestari-kotisivukoneella voit tehdä omat kotisivusi todella helposti. Et tarvitse aiempaa kokemusta kotisivujen tekemisestä. Tämä palvelu sopii kaikille kotisivujen tarvitsijoille (yritykset, yksityishenkilöt, yhdistykset, kerhot, harrastuspiirit...). Voit kokeilla palveluamme kuukauden ilmaiseksi klikkaamalla tästä.

 

Palveluiden tilaus ja käyttöönotto on helppoa:

 

1... 2... 3... ja kotisivusi on valmis!

Erittäin nopean ja helppokäyttöisen kolmivaiheisen prosessin avulla sivusi valmistuvat muutamassa minuutisssa. Tilaa kuukauden maksuton kokeilu tästä

 

 

Vaihe 1.

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostin mistä löydät tarvittavat tiedot: osoitteen mihin kotisivusi tulee, käyttäjätunnuksesi ja salasanan. Kirjoita nämä tiedot kenttiin.

 

 

Vaihe 2.

Valitse sivustosi ulkoasu. Ulkoasupohjia on jo valmiina satoja ja niitä tulee koko ajan lisää.

 

 

Vaihe 3.

Tarvittavien tietojen antaminen. Valitse millaisia sivuja haluat tehdä ja anna omat yhteystietosi ja se on siinä. Kaikkia näitä tietoja voidaan muuttaa myöhemminkin siinä vaiheessa kun sivusi ovat jo valmiit.

 

 

Kotisivusi on valmis!

Kotisivujesi ulkoasu ja sivut ovat valmiit. Nyt voit siirtyä lisäämään sivuille tarvittavat tekstit ja kuvat sekä muun aineiston. Voit päivittää verkkosivujasi milloin tahansa hallintapanelin kautta. Tämän helpommaksi ei kotisivujen tekeminen enää tule!

 

Huomaa! Voit myös muuttaa valitsemaasi ulkoasua myöhemmin tai tehdä jopa jokaiselle sivulle oman, yksillöllisen ulkoasun. Ulkoasuvaihtoehtoja riittää, sillä niitä on on jo satoja ja lisää tulee koko ajan. Klikkaa tästä niin näet kaikki käytettävissä olevat sivupohjat.