23.07.2011, 23:15
Julkaisimme Webmestari-palvelumme noin puolitoista vuotta sitten. Uskoimme palveluun jo silloin, mutta siitä huolimatta palvelun saama suosio on yllättänyt meidät. Varsin nopeasti aloimme myös saamaan asiakkailtamme kehitysideoita ja kävimme jokaisen idean tapauskohtaisesti läpi. Siksi olemme iloisia, että pääsimme tänään julkaisemaan uuden, asiakkaiden palautteen perusteella rakennetun Webmestari-palvelun.
Tämä uudistus on ehkä suurin mitä olemme koskaan tehneet (ja ehkä suurin mitä tulemme koskaan tekemään) palvelun olemassaolon aikana. Perinteiseen Webmestari-palveluun tuli paljon uusia toimintoja. Tämän lisäksi loimme kaksi uutta tuotetta. Webmestari Pron niille jotka tarvitsevat vieläkin enemmän ominaisuuksia ja Webmestari Ravintolan, mikä on suunniteltu kaikille ravintoloille ja majoitusliikkeille. Lisäksi syksyn aikana julkaistaan vielä yksi tuote, mikä tulee sisältämään sen ehkä kysytyimmän ominaisuuden eli verkkokaupan!

Uudistus on siis iso. Päätimme siksi uusia myös omat kotisivumme. Myös palvelunhallintasivut menivät uusiksi. Uusi sivustomme on vielä vähän rakenteilla, mutta se kaikkein tärkein tieto pitäisi jo olla esillä. Mikäli kysyttävää kuitenkin tulee, asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä.

Olit sitten uusi tai vanha asiakkaamme - tai ehkä vasta harkitsemassa asiakkuutta, toivomme että uudesta Webmestari-palvelusta ja uusista sivuistamme on sinulle paljon iloa ja hyötyä. Ota tavaksesi käydä kotisivuillamme usein sillä täällä tulee tapahtumaan paljon jatkossakin.

Haluamme vastaisuudessakin kuunnella asiakkaidemme mielipiteitä ja siten rakentaa palvelustamme entistä paremman. Haluamme keskustella asiakkaittemme kanssa ja olla auttamassa heidän kotisivuasioissaan. Ja tästä syystä avasimme myös tämän blogin. Toivottavasti tästä blogista tulee hyvä, julkinen kanava kanssakäymiseen meidän ja asiakkaittemme välillä.

Me kiitämme kaikkia asiakkaitamme, jotka osaltaan ovat olleet rakentamassa tätä uutta versiota. Nyt voi hyvällä syyllä sanoa, että Webmestari on palvelu, minkä me kehitimme ja minkä asiakkaamme viimeistelivät. Kiitos siitä!

Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät