Hae
Moduulit

RSS-syötteet

Feed tarkoittaa syötettä ja RSS tulee sanoista “Rich Site Summary”

RSS -syötteet on erittäin kätevä moduuli käytettäväksi esimerkiksi uutisten näyttämiseen kotisivuillasi. 

Tämän moduulin avulla saat jatkuvasti päivitettyä materiaalia (bloggaajien päivitykset, säätiedot tai maailmanlaajuiset uutiset tms) kotisivuillesi automaattisesti.

  Yle Uutiset 

  Esimerkkifiidissä näkyvä Yle Uutisten tuoreimmat uutiset RSS-fiidinä

  Yle uutiset

  Ministerin öiset puhelut, Marinin katkennut vapaapäivä ja mustelmia hallituksessa – Yle selvitti, miten jokaisen suomalaisen elämään vaikuttaneet koronapäätökset syntyivät

  Tuesday, June 2, 2020

  Videot poliitikkojen puheista näyttävät, miten kausi-influenssa muuttui kansalliseksi poikkeustilaksi.

  Tältä näyttää, kun kymmenet autoilijat saapuvat yömyöhällä katsomaan elokuvaa lentokentän kupeeseen – Vantaalla keksittiin idea, jonka suosio yllätti

  Monday, June 1, 2020

  Drive-in-näytöksiä järjestetään vantaalaisella pysäköintialueella kaikkiaan kymmenen.

  Perheen tilaaman ruumiinavausraportin mukaan George Floyd tukehtui kuoliaaksi, virallisen raportin mukaan kuolema johtui sydänkohtauksesta

  Monday, June 1, 2020

  Viranomaisten viime viikolla julkaiseman alustavan raportin mukaan Floydin kuolinsyy ei liittynyt hapenpuutteeseen tai siihen, että poliisi kuristi Floydia.

  Kirjeenvaihtajalta: Rakenteellinen rasismi kampittaa Yhdysvaltain mustia kohdusta alkaen, mutta avasiko George Floyd viimein tien pysyvälle muutokselle?

  Tuesday, June 2, 2020

  Valkoisena ulkomaalaisena olen nähnyt vain kalpean aavistuksen mustien yhteiskunnallisesta vastamäestä, mutta jo se puistattaa, kirjoittaa Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Paula Vilén.

  Trump uhkaa tukahduttaa mellakat armeijan avulla – poliisi käytti kyynelkaasua Valkoisen talon edustalla

  Monday, June 1, 2020

  Trump sanoi Valkoisen talon puutarhassa pitämässään tv-puheessa, että jos osavaltiot tai kaupungit eivät ryhdy riittäviin toimiin, hän lähettää asevoimat paikalle.
  Edellinen: 
  Ravintolamenu
  Seuraava
  Sivukartta